Metamorfose

“Je zit in het proces van een diepe en mooie verandering.”

Je zit in het proces van een diepe en mooie verandering

Ik heb een weekje stil gestaan. Druk met mijn werk, maar gelijk ook gevonden waar mijn krachten liggen. Bezig geweest met een mooie verandering op mijn kijk op mijn leven en een hoop over mijzelf geleerd.

Dit geldt niet voor mij alleen. Om mij heen hoor en zie ik ook een hoop mensen die met veranderingen bezig zijn. We zijn aan het groeien, weer een stapje hoger en nieuwe frequentie om in te mogen groeien.

Sommigen worden hier bang van, duiken de ontkenning in tot zij met de neus op de feiten worden gedrukt door anderen. Wij mogen allemaal verder groeien, maar groeien gaat nooit zonder pijn. Elke fase in jouw leven kent groeipijnen. Als baby (tandjes), peuter, kleuter, puber(groeipijnen?, liefdesverdriet), volwassenen (verbroken relaties, verlies ouders), ze komen constant. Maar één ding is bij alle fases zeker, je leert ervan, je wordt er een vollediger mens van. Ze zeggen niet voor niets dat je leert met vallen en opstaan. Maar als je blijft liggen, groei je niet meer.

Het leven bestaat uit fases en je zit nu weer in een veranderfase. Je zult er uit komen als een ander mens, een mooier mens, maar het gaat ook pijn doen. Groei en verandering gaat nooit zonder pijn. De vraag is alleen of jij die pijn wilt voelen.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.