Dromen

Iedereen droomt en soms zijn die dromen levensecht. Dat noemen ze lucide dromen. Je voelt dan ook wat je in je droom voelt. Vandaar dat je soms wel eens wakker wordt met tranen in je ogen.

Ik had ook zo’n droom deze week. Hij was een beetje vreemd, maar ik raakte er niet door van streek omdat hij heel rustig aan voelde. Later begreep ik pas waarom.

Ik droomde dat ik dood ging, al mijn familie was er en een voor mij onbekende man, maar hij voelde als heel bekend. Ik ging dus ook werkelijk dood in mijn droom en ik zag het allemaal gebeuren van boven af. Wel heel raar om te zien dat je je laatste adem uitblaast en die man bleef maar bij me.

Op een gegeven moment ging ik ook afscheid nemen van mijzelf en ik gaf een zoen aan de dode ik op de tafel. En ik kwam weer tot leven, plotseling alsof..oh wacht even, de kus des levens. Ik had ervoor gezorgd dat ik opnieuw geboren werd en die man was er nog steeds.

Ik was niet verdrietig geweest, ik had alleen een heel rustig gevoel over me. Het was tenslotte een hele mooie, rustige droom. En die man was er nog steeds.

Als je het dan de volgende dag vertelt aan twee mensen en ook uitlegt dat je oren sindsdien fluiten, krijg je leuke antwoorden. De man die altijd bij me is, is mijn beschermengel, ik moet hem gaan zoeken in de Indianenwereld, het fluiten van mijn oren komt omdat ik niet luister naar mijn innerlijke stem, hogere zelf.

Ik ben opnieuw geboren, heb mijn beschermengel gezien en mag gaan luisteren naar mijn hogere zelf.

Ik ben nieuw en ga het wagen. Luisteren en handelen zoals ik het mag en hoor te doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.