Overdenking

In wie of wat geloof jij?

 

Lichtwerkers reageren momenteel allemaal anders. Ik heb vandaag al heel de dag het lied “Geest van hierboven” in mijn hoofd. Zoek het maar eens op en verbind dan niet gelijk de naam van God aan dit lied.

Ik heb ooit belijdenis gedaan en ben gedoopt in de kerk. Ik heb daar geen spijt van, want het was stap in mijn leerproces en groeiproces. Maar ik geloof op mijn manier. Ik geloof dat er iets is wat ons allemaal verbindt. Dat we allemaal gekomen zijn en weer gaan naar het grote Al dat is. De bron, de Vader of de Moeder. Spirit, of hoe je hem ook noemt.

Mahatma Gandhi zei ooit: “We zijn allemaal op weg naar de top van de berg, alleen we kiezen allemaal een ander pad.”

Deze tijd wordt er veel op social media gezet, maar wie spreekt de waarheid en wie liegt? Als alles weg valt, blijft de waarheid over. Wiens waarheid dat is, is onbekend. Maar social media is ook onderdeel van MSM, zoals iedereen het noemt. Er worden waarheden verteld die door iedereen voor waar wordt aangenomen, maar wiens waarheid is dat? Waar komt de waarheid vandaan?

Met een goede spreker, een motivator, kun je mensen alles wijsmaken. Alles laten geloven. Ook dat er wakkeren zijn en mensen die schapen zijn. Wie is de wakkere en wie is het schaap? Voorlopig zijn we allemaal schapen, want we lopen achter diegene aan die jouw waarheid vertelt.

Denk eens na over wat jouw waarheid is. Voel eens, luister naar je gevoel en trek dan je plan.

Mijn waarheid is niet jouw waarheid en jouw waarheid niet de mijne. Ik ben uniek en weet dat ik mag vertrouwen op de kracht van het Universum. Dat is mijn waarheid. En wat is jouw waarheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.