Wanneer komt de liefde op mijn pad?

Liefde

Ik krijg geregeld de vraag of ik een kaart wil trekken voor de liefde, wanneer komt de liefde op mijn pad? Die vraag kan ik niet beantwoorden, want de liefde laat zich niet dwingen om bij jou binnen te komen en de juiste persoon bij jou neer te zetten.

Liefde

Mijn antwoord is altijd: “Stop met zoeken.” Waarom? In tegenstelling tot het spreekwoord “Zoekt en gij zult vinden.”, is het bij liefde andersom. Als je niet zoekt, zul je het vinden. Liefde komt op je pad als je van jezelf leert houden, de weg naar het hart van een ander loopt via jouw hart. Op het moment dat jij beseft dat je van jezelf houdt om wie je bent en wat je bent, verandert jouw lichaamshouding en ga je stralen. Dat stralen wat jij doet is een teken voor anderen om eens echt naar jou te gaan kijken en de ware jou te zien.

De ware jou is een persoon die zich niet meer hoeft te verschuilen voor gevoelens, emoties, die weet wat hij of zij waard is en waarom hij dat waard is, die weet welke gevoelens van hem of haar zijn en die weten wat hun ware kracht is. Die straling die jij dan uitzendt, gaat mensen aantrekken die bij jou passen en bij jou horen. Alle relaties voelen dan ook anders aan dan daarvoor. Relaties voelen echter aan en ook veel dieper.

Sta open voor de gevoelens die je hebt, ga van jezelf houden en laat de wereld eens zien wie je werkelijk bent. Geloof in jezelf en wees wie je bent. Dan komt de liefde vanzelf.

In Liefde en Licht.

3 gedachten over “Wanneer komt de liefde op mijn pad?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.