Schatbewaarder

“Je bent altijd beschermd en wordt goddelijk geleid.”

Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid

Ik vind dit zo’n mooie kaart. Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid.

Soms voelt het niet zo voor jou, heb je het idee dat je aan je lot wordt overgelaten. Maar dat is niet zo. Er is zelf een prachtig gedicht over, voetstappen in het zand. Ik vind dit een mooi gedicht omdat je daarin verteld wordt dat je nooit alleen gelaten wordt door Spirit of hoe je hem/haar ook noemt.

Er is altijd ondersteuning voor je. Ik heb die momenten ook dat ik niet durf of iets eng vind, maar dan vraag ik aan mijn beschermengelen of ze willen helpen en het werkt altijd. Dat heet, geloof ik, vertrouwen. Op moeilijke momenten kunnen vragen om steun aan iets dat we niet zien, maar wel voelen. Mijn dochter draagt op moeilijke momenten altijd het kettinkje dat zij  van mijn overleden moeder kreeg. De gedachte dat oma bij haar is, geeft haar kracht.

Ik voel en weet dat allebei mijn ouders altijd bij mij zijn, maar ook nog andere zielen en/of engelen. Zij steunen mij en helpen mij als ik daarom vraag, soms ook wel eens zonder dat ik het merk.

Wees er zeker van dat dit ook voor jou geldt, jij bent ook een schat met bewaarders. Jij telt ook mee, jij doet ertoe. Zonder jou lopen de levens van een heleboel mensen anders of hadden anders gelopen.

Denk daar eens over na. Jij hebt, door jouw aanwezigheid, een steen verlegd in een rivier.

Namasté

Een gedachte over “Schatbewaarder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.