Magische stroom

“Alles is verbonden door de universele stroom van het bewustzijn.”

Alles is verbonden door de universele stroom van het bewustzijnSoms loopt alles in je leven gestroomlijnd, lijken dingen als vanzelf te gebeuren, zonder tussenkomst van anderen. Maar hoe kan dat nou? Dit heet de magische stroom.

Simpel, positieve gedachten komen terecht in een magische rivier die in ons bewustzijn stroomt, een vrij stromende rivier. Hij gaat alle kanten uit en zoekt constant naar verbindingen. En als die verbindingen gemaakt zijn, dan gebeurt er iets vreemds. Ik begrijp het soms ook nog niet helemaal, maar het werkt ongeveer zo.

Stel, je wilt een vrije dag en je vraagt dat aan je werkgever. Maar er is nu geen mogelijkheid, want….. Maar door jouw positieve gedachten, ik heb de vrije dag nodig omdat het mijn verjaardag is, gaat de rivier zoeken naar mogelijkheden, hij maakt kleine stroompjes naar links en recht. Die stroompjes komen in andere riviertjes terecht en ineens komt je werkgever naar je toe en zegt dat er ruimte is gekomen voor een vrije dag en omdat jij het al gevraagd had jij hem krijgt.

Soms noemen we dit toeval, maar we weten toeval bestaat niet. Jouw positieve gedachten kwam in de magische stroom en ging het universum in. En het universum ging ermee aan de slag en zocht en vond een manier om jouw gedachten realiteit te maken. En dit werkt niet alleen voor vrije dagen hoor. Dit werkt voor heel veel dingen, bijna voor alles zelfs. Guus Meeuwis zingt er zelfs over. “Als je stopt met zoeken, ben jij de eerste die het vindt.” Oh ja, dat was het, je moet wel stoppen met zoeken en het universum zijn werk laten doen, net als met die sleutels die je kwijt bent en die je pas vindt als je stopt met zoeken.

Zo werkt het universum, het voert alle opdrachten uit via die magische stroom, maar de antwoorden komen vaak via vreemde kanalen terug.

Namasté

P.s. Wil jij nu eens een kaartlegging voor jezelf, stuur dan even een berichtje via mijn Contact-pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.