Kracht

“Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere macht.”

Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere machtKracht, af en toe vraag ik mij af waar ik het vandaan haal. Natuurlijk, adrenaline doet een hoop, maar soms als je iets moet losdraaien wat erg vast zit, heb je iets meer nodig. Dan roep je een hogere macht aan, niet altijd in de juiste bewoordingen, maar toch en dan lukt het wel.

Als je in jezelf vertrouwd ben je ook veel sterker dan je denkt, je kunt veel meer aan en je durft meer. Maar soms heb je net dat stapje extra nodig om iets te kunnen doen, net een klein beetje. Vaak zeg je dan, ik weet niet waar ik de kracht vandaan haalde, maar het lukte ineen keer. Die kracht kwam van Spirit. Bewust of onbewust heb je toch om dat beetje extra gevraagd en gekregen.

Dat is vertrouwen in een hogere macht, weten en voelen dat er ergens iets is, dat jou helpt om verder te kunnen. De hulp van een kettinkje of ringetje dat je van een oma hebt gehad, een zakmes dat van je vader is geweest en dat je altijd bij je hebt, die kleine dingen. Je grijpt ze vaak even vast in moeilijke momenten of draagt ze als je een examen of gesprek hebt waarbij je wat extra steun kan gebruiken.

Spirit is altijd bij je en zal je dan ook helpen op dat moment. Maar eigenlijk helpt Spirit altijd. Hou vertrouwen en ervaar de kracht van Spirit, altijd.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.