Intentie

“Weloverwogen, heldere bedoelingen hebben de kracht om jouw wereld te veranderen.”

Weloverwogen, heldere bedoelingen hebben de kracht om jouw wereld te veranderen.Ik heb gisteren ook al zo’n mooie kaart gehad. Hoe positieve gedachten jouw wereld kunnen veranderen en nu een kaart over Intentie en ook dat kan jouw wereld veranderen.

Jouw intentie, de manier waarop je iets benaderd, bepaalt hoe jouw wereld eruit ziet. Ja, jouw wereld, want mijn wereld ziet er heel anders uit. De manier waarop jouw wereld reilt en zeilt, wordt bepaald door de manier waarop jij naar de wereld kijkt. De intentie waarmee je dingen doet, mensen benadert, zegt veel over hoe jouw wereld in elkaar steekt. Eigenlijk hoe jij jouw wereld ziet.

Benader jij mensen met een intentie om ze te gebruiken als opstapje naar iets beters, dan zegt dat veel over jou en hoe je met mensen omgaat. Hoe sta jij in je relatie, gelijkwaardig of anders? Met andere woorden, de manier waarop jij met mensen omgaat wordt bepaald door de intentie waarmee jij in het leven staat. Door die te veranderen zullen gebeurtenissen gaan stromen, automatisch gaan.

De intentie waarmee jij een gesprek aangaat, bepaalt de uitkomst. Toch? Als jij een sollicitatiegesprek, een gesprek voor een hypotheek of welk gesprek dan ook ingaat met de gedachte van het zal wel niks worden, dan wordt het vaak ook niets. Maar als je het verhaaltje omdraait naar, die baan is voor mij, of dat huis is mijn huis, dus die hypotheek komt rond, gaat het lukken.

Intentie of positieve mindset helpt bij het neerzetten van jouw wereld, jouw realiteit zoals jij dat wilt. En wat is er nu mooier dan een eigen wereld vol met positiviteit voor jou en iedereen die jou lief is.

Pas jouw intenties aan, benader alles positief en de wereld verandert.

Namasté

Lees hier de kaart van gisteren terug. Magische stroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.