Heilige bron

“De wereld is een weerspiegeling van je gevoelens, gedachten en geloof. Wees de liefde die je in de wereld wilt zien. ”

De wereld is een weerspiegeling van je gevoelens, gedachten en geloof. Wees de liefde die je in de wereld wilt zien. Gedachten, gevoelens en geloof in jezelf en over anderen bepalen jouw leven.

Zelfvertrouwen is daar een goed voorbeeld van. Als maar lang genoeg gezegd wordt dat je dingen niet kunt, dan kun je het ook niet. Maar ik ben sinds een paar jaar volgeling van Pippi Langkous. Zij had een uitdrukking die ik aan het volgen ben.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.”

Zo. Die is er uit en staat op papier. Wel eens over nagedacht? Je kunt alles in het leven, wie houdt je tegen? Oh ja, jij. Maar dat is nergens voor nodig. Want je kunt het allemaal, wij hebben geen beperkingen. Wij zijn oneindige wezens, zonder beperkingen en zonder grenzen. Dus waarom zou je dingen niet kunnen? Alleen omdat anderen dat zeggen? Wie zijn zij dan, dat zij dat hebben bepaald voor jou?

Die mensen hebben zichzelf hevig beperkt in hun leven. Zij oordelen over anderen omdat zij niet verder kijken. En jij trekt je dat oordeel aan. Maar wie bepaalt nou eigenlijk hoe jij je leven leidt? Zij of jij.

Laat het los en geloof in jezelf. Jij bent het die alles bepaalt, jij bepaalt hoe jouw wereld er uit ziet, wat je kunt en wie je bent. Dompel jezelf onder in de Heilige bron en ervaar de liefde die je bent, zonder te reageren op wat anderen zeggen en doen.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.