Magische kaartlezer

“De geest leidt ieders bestemming.”

De geest leidt ieders bestemming

De geest leidt ieders bestemming. Wat staat hier nu eigenlijk?

Volgens mij het volgende. Als je je overgeeft aan je gevoel, je ziel, Spirit en niet in je hoofd blijft hangen, dan kom je op je bestemming.

Want ons tegenhoudt in het leven zijn vaak de gedachten en verwachtingen die jij denkt dat anderen van jou hebben. Want dat is het probleem vaak, je ouders willen dat je het beter doet dan zij hebben gedaan. Op school hebben ze het over goede cijfers halen en dan kom je verder. Kijk maar eens hoeveel ouders denken dat hun kind beter kan. Want je zal maar op het VMBO terechtkomen zeg. Ja en dan? Ik ken kinderen, nu mannen of vrouwen, die op het VMBO begonnen zijn en nu universitair zijn afgestuurd. Dat is geloven in jezelf en de drive hebben. Maar vaker gaat het andersom, ouders die denken dat hun kind naar de HAVO of VWO kan en die daarna toch weer terugvalt, omdat de drive er niet is.

Maar dat is jouw bestemming dan niet. Als je gelooft in het gevoel van je hart, dan volg je je zielenpad.  Want dat gevoel dat je hebt, is de Spirit, de geest. En als je de geest niet hebt, dan gebeurt er weinig.

Ook ik heb de verkeerde paden bewandeld in mijn leven, maar uiteindelijk wel mijn plek gevonden. Ik ben medewerker op een klantenservice geworden en voel mij heerlijk op mijn plek. Mijn opleiding is voor de detailhandel, maar ik wilde zorgen voor mensen. Dat zat al van jongs af aan in mij. Zorgen dat mensen tevreden zijn. Het kan niet altijd en soms is nee dan ook een antwoord. Maar ik probeer ze wel te helpen en een sleutel te geven naar de juiste deur.

Mijn geest leidt mijn bestemming, geef jouw geest ook die kans. Vertrouw op de stem van je hart.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.