Gouden paleis

Gouden Paleis

‘Er is altijd genoeg.’

Gouden Paleis

Maak je vandaag geen zorgen, er is genoeg.

Het probleem is dat we ons druk maken over het feit of we wel of niet genoeg hebben. Er wordt voor ons gezorgd. Altijd en overal. Dat deze kaart zich vandaag laat zien is een teken dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Afhankelijk van je situatie willen wij altijd meer, maar is dat ook nodig? Als je hebt wat je nodig hebt is dat al genoeg. Meer hoeft niet.

Deze kaart is ook voor mensen die periode van verdriet achter zich hebben. Wees gerust, ook geluk en plezier is er genoeg. Die overvloed zit allemaal in jezelf, het heet eigenwaarde. Als je die kent en waardeert, dan is de weelde niet aan te slepen. Dan komt de overvloed.

Het probleem is echter dat wij vaak onszelf niet waarderen, maar neerhalen waar en wanneer dat maar kan. Zodra we leren dat de verwachtingen van anderen anders zijn en totaal niet relevant en als we onszelf niet meer vergelijken met anderen, hoe kunnen we ook want iedereen is uniek, pas dan kunnen we onze eigenwaarde omhoog schroeven. Bekijk het eens zo, als we een vis beoordelen naar zijn kwaliteiten om in een boom te klimmen, dan vindt hij zichzelf altijd dom. Dit geldt ook voor ons. Oordeel niet over jezelf, maar zie jezelf zoals je echt bent, waardeer jezelf om wie je bent en wat je bent. Jij bent uniek in alles, enig in zijn soort. Realiseer je dat en leef ernaar.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.