Onverwachte bezoekers

Onverwachte bezoekers

‘Als je het onverwachte verwacht, ben je voorbereid op een wonder.’

Onverwachte bezoekers

Wat is het bij ons, dat ons bang maakt voor aanpassingen en veranderingen? Als iets afwijkt van hetgeen wij verwachten dat er gebeurd, wordt het eng, worden we bang en trekken wij ons zelf terug. Juist dat onverwachte zorgt ervoor dat ons leven niet volgens de patronen van ons ego loopt.

Maar het universum werkt anders, dat zorgt voor die veranderingen en aanpassingen in jouw leven om jou op het zielenpad te krijgen waar je hoort. Maar jouw ego wil dat niet, jouw ego zal jouw leven wel even regelen, zodat alles netjes en geordend verloopt en er geen onverwachte gebeurtenissen optreden. Maar wil jij dat ook? Of sta jij juist open voor veranderingen en aanpassingen en onverwachte gebeurtenissen.

Als dat laatste het geval is, dan heb je misschien al gemerkt dat er ineens rare dingen gebeuren in jouw leven. Mensen die plotseling opduiken en jou verder helpen, of ineens die aanbieding voor die baan waar je al heel lang naar op zoek was, of dat huis wat je graag wilde. Dat is het universum in optima forma, dat zorgt voor jou. Maar het verwacht van jou dan wel dat je niet meer luistert naar jouw ego en je openstelt voor het onverwachte, want dan gebeuren er wonderen.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.