Uit elkaar gaan

Uit elkaar gaan

‘Het is nu tijd om je eigen weg te gaan.’

Uit Elkaar Gaan

Oké, deze kaart weer. Tijd voor opruiming, ik heb gezien op Facebook dat een hoop mensen hun vriendenlijst aan het opschonen zijn. Er zijn ook mensen die op dit moment gewoon even afstand nemen van alles en iedereen om even tot rust te komen. Dat is een slim besluit.

Nu is de perfecte tijd om dit te doen, wie past er nog bij je en wie niet? Dat is voor jou heel belangrijk omdat je niet afhankelijk moet worden van anderen. Het is jouw leven, jouw mening, jouw relatie en jouw werk. Laat je niet de mening opdringen van anderen, onderzoek alles en behoudt het goede. Of zoals ik zag op Facebook, over wat jouw ogen niet gezien hebben en jouw oren niet gehoord hebben, moet jouw mond niet praten.

Opruimen van jouw vriendenkring is vaak moeilijk, want je wilt niemand voor zijn hoofd stoten. Ook is het niet altijd makkelijk om relaties te verbreken of een andere baan te vinden. Als het echter niet anders kan en je merkt dat het niet meer werkt voor jou, dan kun je vaak niet anders. Wat werk betreft kan ik uit eigen ervaring spreken, stoppen als het niet meer werkt. Het belangrijkste in het leven is plezier in alles wat je doet, als het werken wordt, moet je ermee stoppen.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.