Bevriezen

Bevriezen

‘Voor alles is een tijd. Nu is het moment aangebroken om bepaalde activiteiten koud te zetten terwijl je rust.’

Bevriezen

Ik vind het moeilijk om naar deze kaart te luisteren. Mijn agenda is vol, er komt zoveel aan en ik wil zoveel doen vandaag en de komende dagen. Als het kan en mag. Maar soms is het beter om alles even uit te zetten en even lekker rust te nemen.

Een hoop van ons hebben een onrustige tijd achter de rug, volle maan, Mercurius, het heeft allemaal zijn uitwerking op ons. Op sommigen meer dan op anderen, maar het heeft zijn uitwerking gehad. Ik heb zelf ook wel iets van het mag even wat minder. Geen probleem, we doen even een stapje terug en genieten even van een welverdiende rustperiode. Alles hoeft niet af deze maand. De afgelopen twee dagen heb ik ook meer gedaan dan me lief was. Het was wel leuk en gezellig, maar nu even rust.

Voor jullie allemaal geldt dat ook, plan rustdagen in en maak er dan ook echt een rustdag van. Zet alle activiteiten even op een heel laag pitje en geniet van de rust. Jouw lichaam is geen machine die eindeloos door kan draaien. Daartegenover staat dan dat je juist op die rustdagen, de mooiste ideeën krijgt. Zet een kruis op een dag in je agenda en hou je daar ook aan. Dingen die niet persé hoeven, stel ze even uit. Geniet van een dagje vrij en tank jezelf vol met energie, bos, zee, strand. Maak er een mooie dag van, je hebt het verdiend.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.