Voortgang

Voortgang

‘Je maakt een positieve ontwikkeling door.’

Voortgang

Soms heb je het idee dat je stilstaat, dat er om je heen en in jezelf niets gebeurt. Maar dat is niet nu. Nu ben je bezig met een ontwikkeling, een hele positieve ontwikkeling. Knopen zijn doorgehakt, stappen zijn gezet en je weet het. Jij gaat groeien.

Ik merk het zelf ook. Dingen om mij heen veranderen, readings gaan goed, de juiste mensen komen op mijn pad. Er zit voorgang in. Maar die voortgang gaat alleen door als ik, en jij, eraan werken. We maken stappen met zijn allen, deuren gaan makkelijker open voor ons, dat ene stapje dat we maar niet wilden zetten, gaat nu vanzelf. Spirituele kasten worden open gegooid en we laten ons zien. Het is allemaal nog wel een beetje eng, maar toch zijn de eerste stappen gezet. We gaan vooruit, stapje voor stapje.

Wees niet bang op jouw nieuwe pad, geef je over aan de bewegingen en drijf mee met de golven. De mensen die nu op jouw pad komen zijn er om jou te helpen. Zij reiken jou de hand, aan jou om die hand aan te pakken of niet. Twijfel niet. Ik twijfelde of ik volgend weekend naar een beurs zou gaan, niet als deelnemer, maar om even bekenden op te zoeken, vanochtend kreeg ik een berichtje of ik zaterdag mee ga naar de beurs. Pak de handen die je aangereikt worden en luister naar de mensen, doe er daarna iets mee als het goed voelt en anders is het een mooie les en heb je weer wat geleerd.

In Liefde en Licht

2 gedachten over “Voortgang”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.