Kracht

Kracht

‘Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere macht.’

Kracht

Mijn zelfvertrouwen is nog niet waar ik het wil, mijn twijfel heeft nog de overhand. Dat vind ik jammer, maar het is niet anders. Zo zij het, amen. Maar wat wel steeds beter wordt is mijn vertrouwen in een hogere macht. Een macht die mij helpt, bijvoorbeeld dit stukje te schrijven, als ik aan een tarotlegging begin, te weten wat ik ga zeggen. Dat geeft mij vertrouwen en vergroot mijn zelfvertrouwen ook.

Maar hoe doe jij dat? Waardoor wordt jouw zelfvertrouwen vergroot? Ook door dat vertrouwen in een hogere macht? Wat doe jij als het een keer niet lukt, als je niet de juiste antwoorden vindt op jouw vragen? Raak je dan in paniek? Bang dat je het niet meer kunt? Wees niet bang dat je het kwijt raakt, dat is bijna onmogelijk. Hou het vertrouwen in die hogere macht of hoe jij het ook wil noemen. We hebben allemaal beschermengelen, gidsen, opgestegen lichtmeesters of overgegane familieleden die je helpen.

Ik heb Hogepriesteres Dana aan mijn zijde en mijn overgrootmoeder van vaderskant. Ik vraag hen ook om raad als het moet. Ik hoor ze niet, ik zie ze niet, maar ze zijn er wel en sturen mij of mijn handen. Daardoor weet ik dat ik op de juiste weg bent, met kleine stapjes. Voor jou dus geen reden om bang te zijn, vertrouw op het hogere, vertrouw op jezelf en weet dat je nooit alleen ben, hulp is altijd aanwezig.

In Liefde en Licht

Een gedachte over “Kracht”

  1. Heel mooi Fred en helemaal waar. Zelfvertrouwen is ook nog een punt voor mij. Maar stap voor stap wordt het meer. En ik voel ook steeds meer dat ik geleid word en dat ik de angst en onzekerheid mag loslaten. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.