Vonk

Vonk

‘Je bent een helder kanaal voor goddelijke creativiteit.’

Vonk

Ben je creatief? Of weet je het niet zeker? Heb je het wel eens geprobeerd? Gewoon gaan zitten en wachten tot er wat gebeurt. Ben je een schrijver, een tekenaar, een beeldhouwer of iets anders? Probeer het gewoon eens uit.

Ieder van ons heeft die creatieve vonk, dat lichtje dat ergens sluimert om een vuurtje te worden. Bij sommigen zelfs een brand. Het enige dat wij moeten doen is de verbinding te maken met het Hogere. Dat kanaal is er al, van voor je geboorte al. Alleen wij hebben het dicht laten slibben, omdat misschien ooit iemand heeft gezegd dat je het niet kunt. Wie zijn dat dan? Wat weten ze van jou? Als ik zo over Facebook struin, kom ik af en toe hele mooie dingen tegen van mensen die dat creatieve vonkje hebben laten ontbranden. Zelf kan ik aardig met kleurpotloden overweg, tekenen lukt nog niet echt, maar kleuren gaat bijna automatisch.

Ga eens op zoek bij jezelf naar die vonk en geef hem wat zuurstof. Maak eens verbinding en kijk eens wat er gebeurt. Je zult versteld staan van wat er uit je handen komt. Probeer het en wees niet bang. Je kunt het.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.