Dromenveld

Dromenveld

‘Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteiten.’

Dromenveld

Als je naar jezelf kijkt, zie je dan hoe je gegroeid bent? Omdat je gedachten zijn veranderd over jezelf en over anderen, ben je gegroeid in jouw voordeel. Jouw gevoelens en je overtuigingen zijn ook onderdeel van jouw groei, dit komt omdat je anders bent gaan denken over dingen. Je laat makkelijker los, soms met weerstand, soms zonder weerstand, maar je begint te beseffen wat goed voor je is.

Hierdoor ga je ook anders tegen de wereld aankijken, je gaat zien wat goed voor je is en wat niet, met andere woorden waar mag je wel energie insteken en waar niet in. Dit scheelt jou ontzettend veel energie en daardoor voelt je lichaam ook heel anders. Als je ’s avonds gaat slapen, zul je ook merken dat je makkelijker in slaap valt omdat jouw hoofd rustiger is en je niet aan van alles ligt te denken.

Probeer als je ’s avond in bed ligt ook eens een overzicht voor jezelf te maken en neem de punten door. Niet over na gaan liggen denken, alleen maar scannen en kijk dan eens wat energie heeft gekost en laat dat los. Vraag of Spirit deze dingen mee wil nemen en jou de rust wil geven om in slaap te vallen. Je mag het natuurlijk ook aan de Engelen vragen, maar geef het mee en neem er afscheid van.

Dromenveld is voor jou een plek waar je mag zaaien wat in jouw hoofd zit en mag verwachten dat deze zaden omgezet worden van dromen in gedachten in daden. Zo sterk ben jij en zo sterk zijn jouw zaden. Mooie dromen

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.