Thuis

Thuis

‘Je zit goed in je vel. Je voelt je thuis.’

Thuis

Ontspannen zijn en voelen, zonder druk van buitenaf jezelf kunnen zijn. Wanneer heb jij dat voor het laatst gevoeld? Vaak, af en toe, nooit? Wanneer je deze vraag met nooit beantwoordt, ga dan eens bij jezelf na waarom je dat nooit voelt. Wat is daar de reden voor? Je werk, je familie, je gezin, je omgeving?

Jezelf kunnen ontspannen en voelen is een must voor jezelf, als je het niet kunt dan loop je een hoop mis. Jouw lichaam heeft ontspanning nodig en als je nooit jezelf kunt zijn, dan breekt je dat op een gegeven moment ook op. Burn-out, depressie, chagrijnig. En waarom? Heb je voor jezelf wel eens op een rijtje gezet wat je allemaal wilt in dit leven en hoeveel daar van uitgekomen is? En weet je ook wat de reden is voor het niet uitkomen van je wensen? Waren het wel jouw wensen dan? Of de wensen en eisen van je omgeving?

Ga eens bij jezelf kijken wat jij wilt van het leven, van je werk, van je familie. Het leven is van jou en niet van hen, zij hebben hun eigen leven. Welke deuren staan er voor jou open en mag jij binnen gaan? Durf jij op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf en je thuis te vinden?

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.