Vriendelijke tuinierster

Vriendelijke tuinierster

Vriendelijke tuinierster

Vriendelijke Tuinierster

‘Wees jezelf…’

Jouw gedachten en emoties bepalen de wereld om jou heen. Je bent wat je denkt dat je bent en jouw emoties en angsten reflecteren zich als jouw wereld.

Op dit moment wordt er zoveel angst en emotie de wereld in gestuurd door de media en allerlei groeperingen dat de wereld zich daarnaar gaat vormen. Mensen raken in paniek en gaan van alles geloven en doen om die emoties en angsten te boven kunnen komen. Maar daardoor komt er juist meer angst en emoties in de wereld.

Als wij gaan leren om liefde uit te stralen en door te geven, dan zal dat op een gegeven moment de overhand krijgen. Maar eerst moeten we de media zover zien te krijgen dat ze objectief en zonder vooringenomenheid weer nieuws gaan verslaan. Ik heb hem deze week weer vaak voorbij zien komen, een cartoontekening van Boeddha en Jezus op een wolk met daaronder de tekst, Mohammed was geen moslim, Boeddha was geen boeddhist en Jezus was geen Christen, zij kwamen ons vertellen over de liefde, onderwezen ons hoe je van anderen kunt houden en hoe je met ze om mag gaan. Maar wij zien dat momenteel niet zo.

Laat de wereld zien dat jij liefde bent en uitstraalt, hou je hart zuiver en je gedachten rein. De aanslagen worden gepleegd uit naam van Allah, maar dat is niet zo. Angst voor iets wordt veroorzaakt door onwetendheid over iets. Praat eens met een moslim, praat eens met een boeddhist of christen, zonder oordelen en zonder vooringenomenheid. Je zult zien dat als je dat doet, jouw wereld opnieuw gevormd wordt waar je bij staat. Wees liefde en ontvang liefde terug. Wees als de vriendelijke tuinierster, zaai met liefde en de liefde zal groeien.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.