Spiritueel Coach

Gisteren vroeg iemand op Facebook wat voor soort spiritueel ondernemer je was. Ik zette daar, zonder na te denken, spiritueel coach neer. Waarom weet ik eigenlijk niet, of toch wel?

Ik ben nu, zoals je in mijn eerste blog hebt kunnen lezen, zo’n zes jaar bezig met mijn gave. Maar ik heb nooit de vinger kunnen leggen op wat ik nu precies kan en mag doen op deze aarde.  Ik realiseerde me dat ik een aantal mensen die al stappen hadden en hebben gezet op het spirituele pad heb geholpen om verder te groeien. Om nog een stapje verder te gaan en te gaan geloven in wat ze doen of kunnen.

Voorbeeld: Ik ben ooit, om tot rust te komen, begonnen met het kleuren van kleurplaten, mandala’s e.d. Iemand zag dat en zij heeft ook kleurpotloden, pastelkrijtjes en een kleurboek gehaald en is aan de gang gegaan. Zij maakt nu gigantisch mooie zielentekeningen naast haar werk als reiniger van huizen en mensen, zij helpt om mensen van hun entiteiten af te komen.

Zo zijn er nog drie of vier mensen die stappen gemaakt hebben, gegroeid zijn en nu heerlijk bezig zijn met hun spiritualiteit. Ik ben door hun ook gegroeid en gaan geloven dat ik meer kan dan achter een computer zitten en de telefoon opnemen.

Soms mondt een spontaan Whatsapp-gesprek uit in een coaching over heel wat anders dan de vraag die aan mij gesteld werd. Soms duurt het even voordat we de zaak helder hebben, maar het werkt altijd verhelderend en verlichtend.

Dus mocht je twijfelen aan je spirituele krachten en wat je voor anderen kan doen of doet, laat het los. Je doet wat je mag doen.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.