Tovenaar van bewustzijn

“Je ziel weet wat je moet doen, wees stil en observeer.”

Eigenlijk weten we allemaal wat we willen in ons leven, maar vaak houdt ons ego ons af van dat doel. Ego is een naar mens, Ego denkt dat hij of zij alles beter weet, wil niks weten van intuïtie of onderbuikgevoelens, maar probeert zijn/haar wil door te drukken.

En naast Ego zijn er ook nog anderen om ons heen die maar vinden dat we bepaalde paden moeten lopen in ons leven om succesvol te zijn. En dat gaat wringen op een gegeven moment. Hart en hoofd, of Ziel en hoofd, willen allebei wat anders. Misschien ken je de verhalen wel van professoren, artsen, leraren en leraressen die na jaren het pad van het Ego gevolgd te hebben ineens iets heel anders gaan en dan ook een veel leuker leven gaan leiden. Waarom? Omdat zij geluisterd hebben naar hun ziel. Alles aan de kant gezet voor hun gevoel.

Mooi toch, leven van uit je hart en ziel. Moeilijk ook, want je omgeving, familie, collega’s zullen je voor je gek verklaren, want je hebt toch alles en waarom zou je het risico nemen? Simpel, om gelukkig te worden, ja gelukkig worden. Want jouw ziel weet precies waarvoor je hier bent op deze aarde, wat jouw doel is.

Mijn doel en pad is lichtwerker en coach, andere helpen om hun zielendoel te vinden, stapje voor stapje. Wat is jouw doel en pad?

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.