Spirituele lichtwerker op reis dl 8

Spirituele lichtwerker op reis dag 8

Er zijn van die dagen dat alles lukt en werkt, vandaag is dat dus niet. Ook ik heb even een dipje en heb even aanmoediging nodig. Even weer terug naar mezelf en luisteren naar mijn lichaam. Ook zie ik weer ontzettend op tegen de feestdagen. Ik vind het wel gezellig in huis met een kerstboom, lichtjes en gezelligheid, maar het ongedwongene is eraf. Ver van tevoren plannen wanneer iedereen kan om te komen eten, want 1 dochter werkt in de horeca dus die moet aangeven wanneer ze kan werken. En heb ook rekening te houden met schoonfamilies, kortom het ontspannene is er wel vanaf.

Daarbij komt nog dat het ontzettend veel energie kost en daar zit ik misschien nog wel meer mee. Het ontzettend veel kostende energieverlies en de moeite die je weer hebt om het op te bouwen. Nu had ik daar vroeger een goede remedie tegen, 2e Kerstdag naar de dierentuin.

Opladen

Lekker vroeg en dan ontspannen door de dierentuin wandelen. Heerlijk, weinig mensen, want die waren allemaal of bij opa en oma, of op een woonboulevard. Of ze komen pas later op de dag. Maar dat is niet meer. Nu is het gewoon van begin af aan druk en lawaaiig, niet de ideale omgeving om weer op te laden. Dus ik moet iets nieuws gaan verzinnen voor dit jaar. Misschien wel een strandwandeling of boswandeling, gewoon makkelijk en ook nog gratis.

Een mooie boswandeling geeft mij veel energie, van kinds af aan al vakantie gehouden op de Veluwe. Die geur van de bossen na een regenbui of op een zomerse dag, heerlijk. En dan gewoon zonder nadenken de paden op en de lanen in, maar niet van het pad af, want dat mag niet. Die bomen geven zoveel energie en misschien andere dingen ook nog wel in het bos. Hier en daar een elfje of een andere bosgeest die je wilt helpen met opladen. Ik ben mij daar nooit echt van bewust geweest, dat er zoveel is in een bos. Zoveel energie, zoveel moois. Ik kom er in ieder geval anders uit als dat ik erin gegaan ben. Frisser en helder en vol energie.

Ik heb dat ook wel op het strand, maar daar is de energie anders. Bruisender en vitaliserender, een goede plek dus om energie te tanken, als je een actieve dag voor de boeg hebt. Dan mag het van mij best een beetje waaien, dan voelt het nog beter. Dus ideeën genoeg voor de kerstdagen om energie te tanken en weer fris te worden. Nu nog proberen om het ook te gaan doen, want één ding hebben we niet in de hand op die dagen, het weer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.