Thuis

Thuis

‘Je zit goed in je vel. Je voelt je thuis.’

Thuis

Als je goed in je vel zit, voel jij je dan thuis. Of voel jij je echt thuis, als je hoofd en je hart op één lijn staan en je daadwerkelijk uiting kan gaan geven wie je daadwerkelijk bent. Als je gedachten werkelijkheid kunnen worden?

Er zijn genoeg mensen op deze wereld die goed in hun vel zitten, alles kunnen doen, fysiek fit zijn, maar zo druk in hun hoofd met het behouden van deze situatie, dat zij nog lang niet fit zijn in hun hoofd. Vaak moeten zij veel moeite doen om die fysieke of financiële situatie in stand te houden, met heel veel moeite. Dit komt omdat zij in hun hoofd veel te veel bezig zijn met hun leven op orde te houden.

Laat het leven jou eens leiden, geef je eens over aan dat wat het leven te bieden heeft, de flow van het leven. Jouw pad ligt vast en er is er maar een die dat tegenhoudt. Wie? Jij? Omdat jij gedwongen of niet gedwongen in stand houdt wat jouw geluk in de weg staat. Als jij daaraan wilt gaan werken, zul jij dat volmondig moeten vragen aan het universum met al je overgave en er ook achter staan met 150%.

Als jij dat kunt, dan kun jij je leven veranderen. 100% Ga er voor.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.