Solo Circus-act

Solo Circusact

‘Je kunt het!’

Solo Circusact

Soms is het moeilijk om te bepalen wat je precies wilt in het leven. Dat geldt voor jou, dat geldt voor mij, dat geldt voor iedereen. Waarom het dan zo moeilijk is? Omdat iedereen om je heen voorziet van raad en vertelt welke richting je uit moet. Maar de enige die weet waar jij heen wilt, ben je zelf. Realiseer je je dat wel?

Dus, waar gaan we beginnen? Begin eens met te bepalen waar je heen wilt, zonder het aan iemand te vragen, zonder de steun te zoeken van anderen, jij alleen. Maak daarvoor je hoofd helemaal leeg en luister naar je hart. Het kan even duren voor het zuiver en luid doorkomt, maar dan komt jouw richting tevoorschijn. Dan komt het moment om je pad te bepalen, stapje voor stapje, alleen dat pad is net een trap in het donker, je ziet alleen de eerste trede. Vertrouw daarna op jouw richtingsgevoel en ga.

Mensen zullen jouw richting betwijfelen, mensen zullen je adviseren het anders te doen, maar jij volgt jouw hart, jouw gevoel en dat is het enige dat telt. Hou vast aan dat gevoel en twijfel niet. Je kunt het en het zal gebeuren. Vertrouw, jij bent de artiest en jouw act in het circus is een solo-act.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.