Schatbewaarder

“Je bent altijd beschermd en wordt goddelijk geleid.”

Mooie kaart, schatbewaarder. Een klein meisje op een kist met een beschermende paraplu/parasol boven haar hoofd om haar te beschermen. Wie dat meisje is? Dat ben jij. Jij bewaakt de schatkist van jouw ziel. En jij wordt beschermd door de spirits, maar zij vragen wel om vertrouwen van jou.

Door te vertrouwen op de spirits zul je merken dat dingen gemakkelijker gaan omdat het pad dat je gaat lopen lichter aan zal voelen voor je. En vertrouw erop dat de fouten die je gaat maken bedoeld zijn om jou te leren vertrouwen op jezelf en op de spirits.

Je hoort mensen wel eens zeggen dat alles wat gebeurt op aarde God’s wil is. Maar ik heb daar een andere theorie over. Alles wat God wil gebeurt, maar niet alles wat gebeurt is God’s wil. Waarmee ik zeggen wel, dat wat er ook gebeurd in jouw leven het de keuze is van jezelf. Jij bepaalt welke keuzes je maakt en dus hoe je leven loopt. Soms drijf je een keuze door en merkt dan later dat het toch niet zo slim was. Dit geldt voor alles: doe wat je hart je ingeeft. Je hart volgt de stem van je ziel en je ziel weet wat er voor jou op je pad ligt. Jouw hoofd oftewel jouw ego probeert dat te verstoren, daardoor maak je soms verkeerde keuzes in het leven.

Nogmaals vertrouw op je ziel, want die staat in rechtstreeks contact met Spirit.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.