Boze Geesten

Boze geesten

‘Angst is een illusie. Kies iedere dag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.’

20160113_091152~2

Angst is een illusie. Net zoals de hel en de duivel. Het zijn door mensen gemaakte beelden omdat zij niet geloven dat er zoiets moois kan zijn als liefde. En dan nog niet eens gewone liefde, maar onvoorwaardelijke liefde.

Vanaf dat we geboren worden, worden ons door andere mensen angsten aangepraat. Maar wat iedereen vergeten is, is dat we allemaal afkomstig zijn van de Bron. Die Bron, en je mag het noemen zoals jij wilt, is enkel onvoorwaardelijke liefde. Dus waar zouden we angst voor moeten hebben? Maar door het feit dat wij angsten aangepraat krijgen en daardoor dingen meemaken in ons leven die angst bij ons veroorzaken, worden wij opgezadeld met boze geesten. Geesten die ons constant achterom laten kijken, ons bang laten zijn. Ze blijven als een schaduw bij je, doordat jij je heelheid vergeten bent. Hierdoor geven zij jou dat minderwaardigheidsgevoel, die angst voor dat prikje bij de dokter, ze laten je geloven dat je een slachtoffer bent.

Maar tegelijkertijd houden ze jou een spiegel voor. Deze kaart is ook een gelegenheid om te groeien, om te leren om je angsten los te laten. Maar hier is vertrouwen voor nodig, ZELFvertrouwen. Vertrouwen op het feit dat je heel bent. Geen mens is zonder fouten, niemand.

De boodschap van de Boze Geesten is dat je de kwade gevoelens over jezelf, het negatief praten over jezelf, los mag laten. Vraag Spirit om je te helpen jezelf te helen. De vonk van het goddelijke zit in je. Wonderen kunnen gebeuren en gebeuren ook. Laat negativiteit los.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.