Bevrijden

“Je bent altijd veilig en zeker, en vrij om jezelf te zijn.”

Bevrijden

 

Bevrijden, jezelf bevrijden van alle oordelen en gedachten die anderen over je hebben. Bevrijd zijn van oordelen over jezelf, die jou klein houden en niet diegene laten zijn die je werkelijk bent.

Wie maakt dat niet mee, in je relatie, werk, dagelijkse omgeving? Maar wil je dat wel, ben je niet op zoek naar dat in je leven, waardoor je echt jezelf kan zien, diegene die diep in je zit.

Ik ben ook zoekend geweest, vandaar ook dat er heeeeel lang geen kaarten stonden op mijn site. Wist niet meer wie ik was, ook afscheid genomen van een paar dingen in mijn leven. Het voelde niet als van mij meer.

Als we dit allemaal gaan doen, voelen wat daadwerkelijk bij ons hoort en vooral wie we werkelijk zijn, zouden we dan niet veel gelukkiger zijn. En zou dan ook de wereld niet veel mooier worden?

Namasté

2 gedachten over “Bevrijden”

  1. Wow wat een mooie boodschap. Alles in mij zegt … deze tekst mag verder gedeeld worden.. delen is helen!!

    Ik ben me ook aan.het bevrijden van de angst om veroordeeld te worden. Ik kijk.de angst aan.. ik zie het in mijn ogen in de spiegel.. en zeg.. ik laat de angst los.. het stroomt met de rivier mee naar Moeder Aarde.. zij transformeert het in frisse krachtige energie. Bedankt Fred voor deze pure zuivere boodschap. ❤?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.