Afzondering

Afzondering

 

‘Ik voel me prettig in mijn eigen vel, omdat ik me losmaak van het aardse om zo mijn geest te voeden.’

20160104_104107~2De drukke tijden zijn achter de rug en iedereen gaat weer aan het werk, kinderen weer terug naar school na de vakanties. Het enige wat overblijft zijn de herinneringen en gedachten. Maar is ons hoofd ook weer stil, hebben we alles weer op een rijtje, weten we weer wat we willen en mogen doen.

Hoe druk we het ook hebben in ons leven, probeer elke dag even tijd te maken om in contact te komen met ons hogere zelf. Contact met ons hogere zelf leidt tot verbinding met de bron. De Bron zorgt ervoor dat we weer verbinding maken met onze levensmissie en weer weten wat ons doel is. Voor de een betekent dit dat hij of zij gaat zitten om te mediteren, een ander gaat hardlopen of wandelen in het bos of langs het strand. Iemand bij mijn vrienden op facebook noemt dat naar de kerk gaan. Ik vind dat wel een mooie vergelijking. Je hart en je ziel opladen om weer verder te kunnen en dichter bij de bron te zijn.

Waar het op neer komt is hetzelfde. Hoe druk je leven ook is, vindt even een moment om jezelf weer te verbinden met je hogere zelf. Je zult zien dat de energie die je daardoor krijgt je weer kracht geeft om verder te gaan op jouw pad.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.