Spirituele lichtwerker

Spirituele lichtwerker 

Als iemand op 49-jarige leeftijd  er plotseling weer achter komt, dat hij meer kan met z’n handen dan werken,dan is dat even wennen. Wanneer je dan door een vriendin na je 50ste verjaardag op een beurs komt en het voelt als thuiskomen, dan ga je je afvragen wat je al die jaren gemist heb. Waarom nu pas? Die antwoorden komen nu pas.

Antwoorden als: alles komt als jij er klaar voor bent of het universum bepaalt wat je wanneer aankunt. Die antwoorden accepteer je en je gaat gewoon verder met je drukke leven en je negeert het universum. Maar wie niet luisteren wil moet voelen en dat heb ik geweten. Eerst een herseninfarct en toen ik daarna gewoon weer verder wilde gaan, werd ik nogmaals tot de orde geroepen. En genoeg is genoeg. Nu luisterde ik wel. Heb informatica gelaten voor wat het was en heb mij toegelegd op Life Coaching en ik zou wel zien wat er nog meer op mijn pad kwam.

En dat gebeurde. Moet er nog wel bij vertellen dat ik ook hooggevoelig ben oftewel HSP. Ik wist dat ik meer kon, maar wat? Had wel een paar kaartendecks liggen, maar deed er niks mee. Totdat ik met iemand op Facebook in gesprek kwam en zij mij voorstelde om op haar pagina een kaart te zetten en te vertellen wat ik daar bij voelde. Dit was in het begin eng en vreemd, maar de reacties gaven mij vertrouwen en zo ging ik het op meerdere pagina’s doen. Ik kreeg zelfs het verzoek om het op een specifieke pagina te doen. De beheersters van die pagina’s ben ik ook dankbaar dat ik mijn kaarten daar mag plaatsen.

Ondertussen verder gegaan en nu ook nog een Tarotcursus gedaan en afgerond. Ik ben ook bezig met een mooie 1-op-1-coachingssessie om de lichtwerker in mij naar boven te halen. Leuk om daarbij te horen dat je alles al weet, maar dat je het alleen vergeten bent. Ik heb nu drie sessie gehad en heb nu verplichte rust opgelegd gekregen door haar. “Ga maar eens naar jezelf luisteren en alleen doen wat je intuïtie je vertelt”, en dat doe je dan maar. En na een nachtje slapen, is het eerste wat je intuïtie je influistert: ”Zet je verhaal is op papier.” En dat ben ik nu dus aan het doen.  

Luisteren naar jezelf

Luisteren naar jezelf, dat was een van de opdrachten die ik van Femke van Kuijk kreeg. Maar hoe doe je dat? “Zet je gevoelens eens op papier, wat je echt voelt en wat echt voelt.” Nou, dat gaan we dan maar eens doen.  Het zal geen gemakkelijk weg worden, maar de sterkste mensen hebben vaak de moeilijkste wegen gewandeld, dus ik ben benieuwd wat hier uit gaat komen. Ik ga beginnen aan een reis, die vandaag gaat beginnen, maar een einddatum is nog niet in zicht. Ik wil jullie uitnodigen om met me mee op reis te gaan, ik zal elke dag mijn verhaal van die dag plaatsen op mijn site www.awakeningspiritanddreams.nl. Dit was dag 1 vast.

Mijn gevoelens

Mijn gevoelens nu? Eenzaam, maar weten dat er meer zijn zoals mij, maar af en toe ook jaloers op hen die meer kunnen als mij. Maar is dat wel zo? Moet ik wel jaloers zijn of is dat mijn ego? Femke vertelde mij dat er zielsafspraken zijn, waarin vastligt wat iedereen krijgt en wanneer. Ik ga daar op vertrouwen en in de loop van de tijd ervaren wat ze voor mij in petto hebben of eigenlijk ervaren wat voor mij vastligt.

 

3 gedachten over “Spirituele lichtwerker”

  1. Supermooi Fred!!! Je bent een topper en dat weet je! En, is idd je ego, want jaloezie is nergens voor nodig. Zie niet alleen wat een ander kan, maar zie en weet vooral wat jij kan!! (Dat is heel veel ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.