Spirituele Lichtwerker op reis dl 4

Spirituele Lichtwerker op reis dag 4

 

Dag 4 was een enerverende dag. ’s Ochtends druk met allerlei dingetjes doen en dan om 10 voor half 10 richting de beurs in Rijswijk, maar ik was een afspraak vergeten. Dus eerst naar die afspraak en toen naar de beurs. Maar wat een drukte daar. 3 evenementen tegelijkertijd, voor mij iets te druk.

Maar laat ik eerst eens vertellen over de reis naar de beurs, autoritje van een half uur. Maar een intens ritje. Op de radio Alan Clark, Father and Friends, tranen over mijn wangen. Ik heb dat nooit gehad bij dit nummer, waarom nu wel ineens? Het is eigenlijk ook niet belangrijk waarom die emoties kwamen. Het punt is dat ik inzicht kreeg over mijn relatie met mijn vader. En dat was belangrijk. Hij was een vader en een vriend, maar dat realiseer ik mij nu pas. Ik kon hem alles vertellen en zijn steun was er altijd. Op zijn manier. Een manier die ik niet altijd begreep, maar er altijd was.

Beurs

Wat gebeurde er op de beurs? Eigenlijk niet zo heel veel. Ik ben langs gegaan bij mijn vertrouwde mensen, aurafoto laten maken, even gesproken met Femke en haar Reikimaster, een paar keer over de beurs gewandeld, niet wetend waarom. Totdat iemand Hoi zei en ik bij haar op de stoel ging zitten. Zij heeft voor mij een handlezing gedaan en daar kwamen toch weer wat verrassende dingen uit. Ze vertelde mij even hoe mijn leven in elkaar had gezeten tot nu toe. En alles wat ze zei klopte. Daarna ging zij nog verder, ze vertelde dat je rechterhand de toekomst vertelt en je linkerhand je verleden, tot 3 levens terug. Nooit geweten, maar wel nieuwsgierig. Ze heeft toen mijn linkerhand gevoeld en kwam met twee levens. Twee levens terug was ik een non in een klooster in de bergen, maar een non met een geheim. Want ik was verliefd op iemand, maar dat mag helemaal niet als non. Strenge regels van het klooster verbieden dat. Dus ik had een probleem.

Mijn laatste leven voor dit leven was dat van een Russische soldaat in 40-45. Een jonge soldaat, die van zijn ouders naar het front moest. Uit vaderlandsliefde. Hij raakte gewond, maar heeft de oorlog wel overleefd.

Ik herken hier wel dingen in, ben nog steeds bang om dingen te vertellen aan anderen en vind oorlogen maar niks. Eng zelfs. Maar herken ook dingen, mijn fascinatie voor religies en de gedachten die erachter zitten. Mijn interesse in de Tweede Wereldoorlog en alles erom heen. Herkent iemand dat, dat oude zielen het vak geschiedenis op school leuk vonden en het gevoel hadden dat zij daarbij geweest waren. Een soort van “dat weet ik allemaal wel.” Ik wel. Vond het een heerlijk vak.

Thuis

Mijn dag eindigde gisteren op het strand, harde wind en een beker warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk samen met mijn vrouw gewoon even uitkijken over het strand, surfers op zee, kitesurfers ook. Gewoon even heerlijk energie tanken. En thuis een heerlijke zelfgemaakte speculaastaart. Heb weer zin in bakken en wat lekkers maken. Bij de slager gevulde paprika meegenomen voor vanavond, we gaan er van smullen.

Ik wens jullie vandaag een fijne dag. Ga eens iets geks doen. Zing, dans, maak een tekening en geniet. Geniet van je leven en relax.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.