Bijzondere dag vandaag!

Bijzondere dag vandaag!

Dit schrijft Anita vd Bulk-Kaiser op Facebook, 3 juli was de dag dat wij bij Tamara Stegeman onze eerste Barsclass deden. Maar wij niet alleen, maar ook Danuta Schreuder, Jolijn Betgen, Vanessa de Vries, Eliza Atsma en nog een aantal anderen waren daarbij aanwezig.

Het was een hele mooie dag, een lange rit ernaartoe en weer terug. Heen veel praten over de verwachtingen die je hebt van een klas, terug op de automatische piloot, met een leeg hoofd en enthousiast over wat er die dag is gebeurd en dat je verder wilt en het anderen wilt leren. Maar ook verbaasd over het feit dat zoiets simpels je leven verandert. Het zijn tenslotte alleen maar aanrakingen op een paar punten, niks meer en niks minder. Of gebeurde er toch veel meer?

Mijn kijk op de wereld en de mensen is veranderd, gebruik afkoringen zoals IPOV, HWHNBDD, WEIP, oordeel nauwelijks meer, want waarom zou ik? Er is dus heel veel veranderd in mijn leven, alleen realiseer ik mijzelf dat niet altijd. OF misschien wil ik dat ook wel niet. Want het is zoals het is, het leven gaat door, ik besef mijzelf alleen dat dit niet het leven is. Het leven is alles wat mijn ziel heeft meegemaakt, energetisch wezen dat ik ben. Mijzelf niet realiserend dat ik hiervoor ook geleefd heb en hierna ook weer verder gaat, dat ik dit lichaam mag gebruiken als vervoersmiddel. Ik mag het alleen wat beter gaan onderhouden, en ben daar ondertussen ook mee begonnen.

Ik heb ondertussen wel andere zaken gedaan, Energetic Faceliftclass gevolgd, Foundation gedaan, en natuurlijk mijn twee andere Barsclassen, Ellen Gille en Ivana Faber ben ik daarvoor heel dankbaar, dus ik ben ook facilitator en heb een aantal classes gegeven. Maar ik vind het nog steeds lekkerder om te geven, dan om te ontvangen en het anderen te leren. Misschien is dat wel mijn pad en taak op deze wereld, in dit leven, om te geven. Om te zorgen dat anderen lekker in hun vel komen te zitten en genieten van dit leven.

Ik ga gewoon verder met waar ik mee bezig ben, mijn leven leiden zoals ik dat sinds 3 juli, 14 augustus en 2 oktober 2016 doe, mijn leven leiden, ongeacht wat anderen ervan zeggen en vinden. Het is mijn leven en ik leid dat zoals ik dat wil, interesting point of view toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.