Woestijn

Woestijn

‘Graaf diep om inspiratie en de waarheid te vinden. Het is tijd om veerkrachtig te zijn en je aan te passen.’

Woestijn

Als je een manier kunt vinden om de Sahara te irrigeren, dan heb je een heel groot vruchtbaar gebied. Diep in het zand van de Sahara liggen zaden te wachten op water, klaar om te groeien en te bloeien zodra er water komt. Zo is het ook bij jou, diep in jou ligt van alles begraven en wacht het op water. Maar ben jij bereid en er klaar voor, staat de gieter klaar?

Je kunt je je hele leven wel aanpassen aan de omgeving om je heen, maar komt dan alles in jou tot bloei? Of ga je je eens aanpassen aan jezelf, stop je met de omgeving en leg je een irrigatiesysteem aan voor jezelf, waardoor jouw zaden tot bloei komen? Weet jij welke zaden jij in je hebt? Kun je goed schrijven, ben je creatief, ben je erg communicatief? Laat het water eens diep doordringen bij jezelf en zet alle beperkingen, oordelen en gedachten die je jezelf hebt of die anderen jou hebben wijsgemaakt eens uit je hoofd.

Ik had die beperkingen ook aan mezelf opgelegd, maar met behulp van anderen die mij motiveerden en aanspoorden, ben ik er van af. Ik heb mijn zaden water gegeven en er is groei en bloei, nog niet bij alles, want sommige dingen liggen diep begraven, heel diep. Maar ik ben aan het graven en kom steeds dichter bij mijzelf en alles wat bij mij ver weg gestopt ligt. De vraag is nu, ben jij daar ook toe bereid? Wil jij graven bij jezelf en werken aan jezelf? Alles loslaten en weggooien wat jou vroeger is verteld? Op zoek naar de schat die diep bij jezelf begraven ligt. Ga graven en vindt jouw schat.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.