Wijd open

Wijd open

‘Laat de wereld zien wie je bent en geniet van alle mogelijkheden die het leven je biedt.’

Wijd open

Mooie kaart, maar voor sommigen heel moeilijk om uit te voeren. Kunnen en mogen we wel laten zien wie we zijn? Of willen we persé onder het maaiveld blijven? Het is geen eenvoudige keuze om te maken. Want boven het maaiveld komen betekent, dat de kans groot is dat je gemaaid wordt. Maar niet als we met zijn allen ons hoofd boven dat maaiveld uitsteken, dan is de kans groot dat men gaat denken dat het zo hoort. Dan geldt de wet van de massa en wordt de bovenkant van het maaiveld misschien wel verschoven.

Jij mag de wereld laten zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Er zijn er zovelen net als jij, die wachten op het juiste moment, bang voor de omgeving om te laten zien wat ze kunnen en wie ze zijn. Maar de wereld is aan het verschuiven, mensen verlangen steeds meer transparantie en eerlijkheid naar elkaar toe. Je ziet het steeds meer gebeuren. Voor ons een grote kans om ook eens eerlijk te zijn over onszelf. Wie doet ermee?

In liefde en licht

Een gedachte over “Wijd open”

  1. Wat een mooie kaart en uitleg. Vooral het laatste stukje tekst kwam bij me binnen omdat ik daar middenin zit. Dank! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.