Wensput

Wensput

Wensput

‘Verlangen is de heilige prikkel om te leven. Voel dit, maar laat alle gehechtheid aan eigendommen los.’

Materialistisch of niet-materialistisch, dat is de vraag. Wat is belangrijk voor jou, aanzien of respect? Aanzien als in mooie, dure spullen, grote auto, goed ingericht huis of respect om wie je bent en wat je doet voor anderen. Heel veel mensen hebben moeite om deze vraag te beantwoorden, want ja, aanzien is toch wel belangrijk. En als je aanzien hebt, dan komt dat respect vanzelf toch.

Een groot huis en grote auto zijn leuk, maar word je niet liever beoordeeld, eng woord trouwens, op wie je bent. Dat grote huis en die grote auto zijn maar tijdelijke zaken, als het geld ophoudt is dat ook weg en wie ben je dan? Wat blijft er dan van het respect voor je over? Dan blijkt dat toch alles gebaseerd was op materialisme.

Deze kaart vraagt je om jouw wensen in de wensput te gooien, jouw verlangen kenbaar te maken aan de wensput. Maak jouw wensen kenbaar aan Spirit, gooi een muntje in die put en wacht in geduld af. Doe een stapje opzij en wees een kanaal van hogere krachten. Geef je over aan het gevoel en geniet. Alleen dat, geniet. En de rest volgt vanzelf, jouw leven zal veranderen en de juiste mensen zullen op jouw pad komen.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.