Vriendelijke Tuinierster

Vriendelijke tuinierster

‘Wees jezelf.’

Vriendelijke Tuinierster

Wat er ook gebeurt in je leven, wees je altijd van één ding bewust. Blijf jezelf. Laat je niet door andere mensen een mening opdringen en laat je niet meenemen in hun waanideeën.

Als je jezelf blijft, dan is één ding zeker. Alleen jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw gedachten en uitspraken en men kan nooit zeggen dat je je verschuilt achter de mening of opvatting van een ander. Geloof in jouw eigen schepping, de schepping van jouw gedachten, ideeën en opvattingen. Jouw leven is wat jij er van maakt. Als jij daar volledig achter staat en invult op jouw manier, dan leef je in de perfecte, door jouw geschapen, wereld.

Ja en alles en iedereen om mij heen dan? Die leven in hun schepping van hun wereld. Zie het zo, al onze gedachten, positief en negatief, hebben een weerspiegeling op de wereld om ons heen. De situatie in de wereld is een direct gevolg van onze handelingen, gedachten en ideeën, niks anders. Zolang wij angst blijven zaaien en haat en zolang wij ons niet verdiepen in de cultuur van een ander en gaan inzien dat in het westen het niet altijd beter is dan ergens anders. En dat wij niet altijd de betere zijn, zoals sommigen ons willen doen geloven, zolang zal er niets veranderen. Echt helemaal niets.

De kaart herinnert ons eraan om jezelf te blijven en niet klakkeloos mee te lopen. Dat heeft ons nu tot hier gebracht. Zullen wij eens gaan proberen om met elkaar, maar ieder voor zichzelf, een betere wereld te gaan scheppen?

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.