Vriendelijke tuinierster

Vriendelijke tuinierster

‘Wees jezelf..’

Vriendelijke Tuinierster

Wie ben jij NU? Stel je jezelf die vraag wel eens? Gewoon om te zien welk antwoord er komt of er eens daadwerkelijk achter te komen wie je bent? Heb je wel eens een antwoord gehad?

We zijn allemaal op elk moment van de dag iemand anders. Op je werk ben je iemand anders, thuis ben je iemand anders, maar wanneer ben je jezelf. Op welk moment van de dag kun je eindelijk jezelf zijn? Moeilijke vraag, hè? Wie ben jij NU? Ga er eens voor zitten en vraag het jezelf eens af. Misschien ontstaat er een leuke discussie met jezelf, want wie wil je nu zijn?

Deze kaart vraagt en herinnert jou eraan dat alles wat je bent bestaat uit gevoelens, emoties en gedachten en dat alles wat jij denkt, voelt en doet, uitwerkingen hebben op jouw leven. Er is een gezegde, je bent wat je eet, maar dat is niet het enige. Je bent wat je denkt, voelt en doet en als dat niet (langer) goed voelt voor jou, dan ben je niet jezelf. Want zodra jij gaat doen wat goed voelt, dan pas ben je jezelf.

Je hebt toen je naar de aarde kwam een mandje meegekregen met zaden, hele krachtige zaden. Dat zijn de gaven die je meegekregen hebt om te zaaien in je leven en er de vruchten van te plukken. Bij sommige dragen ze snel vrucht, bij anderen duurt het wat langer. Dat komt omdat ze pas vrucht kunnen gaan dragen, zodra jij jezelf kunt zijn. Zodra jouw lichaam luistert naar jouw ziel en je aan de gang kunt met jouw zielenopdracht. Dan kun je eindelijk gaan doen waar je voor op aarde bent.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.