Vonk

Vonk

‘Je bent een helder kanaal voor goddelijke creativiteit.’

Vonk

Soms wil je iets doen en dan lukt het niet. Het stukje wat je wil schrijven loopt niet, de tekening of schilderij komt niet uit de verf. Of welke vorm van creativiteit wil even niet lukken. Te druk in je hoofd, te veel kopzorgen, tijd om even naar buiten te gaan en alles achter je te laten. Maak je er vooral niet druk over, het is niet weg, het is nooit weg. Het kan niet weg zijn, zelfs niet als jij denkt dat het er nooit geweest is.

Spirit is al vanaf dag 0 bij jou, voordat jij werd geboren was hij er al. Jij bent vanaf je geboorte al een kanaal voor hem. Tekenen heb je al vanaf het begin gedaan. Misschien zagen je ouders niet wat het was, maar jij wist wat je getekend had. Soms als je ergens alleen zit en schijnbaar niets doet, dan gaat het wel eens kriebelen, jeuken. Dan wil je vastleggen wat je ziet, wat je hoort, je wilt het opschrijven, tekenen, anderen mee laten delen van jouw gevoelens. Maar dan is er weer dat kleine stemmetje dat zegt, dat jij dat helemaal niet kunt. En dan luister je daar weer naar en dan blijven die gevoelens onbeschreven en ongetekend.

Wat nu als ik je vertel, dat dat stemmetje het helemaal mis heeft. Dat jij wel kunt schrijven, tekenen, breien, haken, schilderen, noem maar op. Het enige wat jij mag doen vandaag is, zomaar ergens gaan zitten waar jij geïnspireerd wordt en ga dan gewoon eens los en laat je verbazen door jezelf. Ik ben benieuwd of jij verbaasd zult zijn van jezelf.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.