Vonk

Vonk

‘Je bent een helder kanaal voor goddelijke creativiteit.’

Vonk

Zo nu en dan komt er iets op je pad waar je hart sneller van gaat kloppen. Een nieuwe cursus, een nieuwe vriend of vriendin, iets. Dat iets komt niet voor niets, het is een teken dat jij klaar bent voor iets nieuws in je leven, om weer een stapje te maken.

Nu zijn die stapjes die je mag maken altijd leermomenten, je wordt weer een verdieping hoger neergezet. Het vonkje ontbrandt weer en het heilig vuur wordt groter. Je mag jouw creativiteit weer gaan gebruiken voor mooie dingen. Maar hoe herken je dat vonkje, hoe weet jij dat het vonkje van jou is? Dat is het gevoel dat er bij hoort, het gevoel van een eerste liefde, warm en teder. Het klinkt raar, maar op dat moment weet jij dat het goed is.

Probeer gebruik te maken van dat moment, met behulp van het universum gaat het lukken. Vraag desnoods hulp aan het universum, zij zitten klaar voor je. Het vonkje is bij mij ook weer ontbrand, ik ga ook weer wat leuks doen of eigenlijk twee leuke dingen in hetzelfde weekend. Ik mag nog even sparen hiervoor, maar dat komt ook wel weer goed.

Laat je niet ontmoedigen door mensen om je heen die jou op andere gedachten proberen te brengen. Jouw vonkje, jouw vuurtje.

In Liefde en Licht

Een gedachte over “Vonk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.