Volg de leider

Volg de leider

‘Iedereen leert van elkaar. Jouw echtheid en eerlijkheid zijn een voorbeeld voor anderen.’

Volg de Leider

Iedereen heeft iemand waartegen hij opkijkt. Meestal zijn dat mensen die een bepaalde uitstraling hebben, zoals Martin Luther King, John F. Kennedy, Osho of wie dan ook. Ook jij bent zo iemand. Jij hebt ook die uitstraling, ik ook en zo zijn er nog veel meer mensen op deze aarde die die uitstraling hebben. Er zijn ook mensen die een verkeerde uitstraling hebben en veel volgers, maar die bedoel ik vandaag niet.

Die uitstraling die wij hebben, of trilling, trekt mensen aan die in diezelfde trilling leven en op zoek zijn. Op het moment dat wij of zij groeien, trekken we weer naar andere mensen die de trilling hebben waar wij bij passen. Die trilling kan trouwens ook lager zijn, we kunnen namelijk ook een lagere trilling krijgen als we veel negativiteit meemaken. Het is onze keuze om te zorgen dat we telkens een hogere trilling bereiken om zo uiteindelijk te groeien tot de grootste krachtige vorm van onszelf.

Dit is geen gemakkelijke taak, maar je zult merken dat er automatisch mensen op jouw pad komen die jou helpen bij jouw groei of die jij helpt bij hun groei. Wees niet bang, geniet ervan en leer ervan. Wij zijn allemaal leraren en leraressen op weg in een hele grote school met heel veel leerlingen, waarvan wij ook onderdeel zijn.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.