Volg de leider

“Iedereen leert van elkaar. Jouw echtheid en eerlijkheid zijn een voorbeeld voor anderen.”

Iedereen leert van elkaar. Jouw echtheid en eerlijkheid zijn een voorbeeld voor anderen.Follow the leader, leader, leader. Wie kent het liedje nog? Volg de leider, waarom? Omdat de leider een bepaalde aantrekkingskracht heeft, omdat je hem of haar gelooft en net als hem/haar wilt zijn.

Mensen volgen jou ook, zie jou ook als voorbeeld van hoe ze willen zijn en kunnen. Daar is niks mee. Ik zie het altijd als compliment. Er zijn mensen die jouw trillingsgraad, jouw frequentie heerlijk vinden, zich daarin op hun gemak voelen. Maar daardoor gaan wij ook verder in onze ontwikkeling, we groeien naar een andere frequentie en ontmoeten weer nieuwe mensen. Sommige mensen groeien mee met ons en blijven bij ons. Anderen blijven in een lagere energie en raken we kwijt. Maar dat is niet erg.

Misschien ken je dat gevoel wel. Je bent op een plek en de mensen daar geven je geen goed gevoel. Soms zelfs deprimerend. Daar is dan de frequentie lager dan waar jij op dat moment in zit. Je wordt daar niet gelukkig en wilt zo snel mogelijk weg. Dat kan bij een feestje zijn, maar ook op je werk of ergens anders.

Kijk eens naar jezelf en je omgeving. Zijn er mensen die altijd naar jou komen om raad of advies, of gewoon vaak bij je op de koffie komen? Die mensen zien jouw als voorbeeld omdat jij voor hen de juiste energie uitstraalt, je geeft hen een goed gevoel. Jij hebt ook die mensen die dat bij jou doen, waar je bij wilt zijn voor het goede gevoel. Mensen die een kamer binnenkomen en op dat moment kijkt iedereen even wie er binnen komt. Charisma noemen we dat. Het uitstralen van de juiste energie, waardoor iedereen in een andere stemming komt.

Kijk eens naar jezelf, misschien bewust of onbewust ben jij ook die persoon die dat uitstraalt. Maar realiseer je dat zelf niet.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.