Vliegen

Vliegen

‘Je kunt de dingen vanuit een hoger perspectief zijn.’

Vliegen

Als je altijd laag bij de grond blijft, dan zie je niet veel, je zicht is beperkt. Maar jij hoeft niet laag bij de grond te blijven, want daar hoor je niet. Je hoort hoog in de lucht, omdat jij veel meer ziet, voelt en weet, je hebt al een ander perspectief dan de meeste mensen. Je ziet dingen vanuit een ander, hoger perspectief.

Ik begin het zelf ook door te krijgen, kijken vanuit een andere hoek naar dingen geeft een veel beter overzicht van de dingen rondom je heen. Wijder en overzichtelijker, wees dan ook niet bang om af en toe even uit die hoek te komen en in een andere te gaan staan. Het werkt echt. Je ziet ineens dat anderen ook wel gelijk kunnen, maar jij ook. Het is het perspectief dat bepaalt hoe dingen eruit zien. Een boot kan verdwijnen voor jou achter een boom, terwijl de ander de boot in zijn geheel ziet. Het is maar hoe jij ervoor staat.

Als je dingen vanuit een ander perspectief kunt bekijken en dan ook een oordeel kunt vellen vanuit het andere perspectief, dan ben jij al een heel stuk verder, gegroeid.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.