Uit elkaar gaan

Uit elkaar gaan

‘Het is nu tijd je eigen weg te gaan.’

Uit Elkaar Gaan

Als ik deze kaart zie en voel, dan voel ik mij aan de ene kant verdrietig omdat ik dingen waar ik aan vasthoud los mag gaan laten, en aan de andere kant ben ik blij dat ik ze los mag gaan laten. We mogen nieuwe dingen gaan doen en ontdekken. Mensen die plotseling besluiten er weer voor te gaan, wetende dat het hun tijd is om nieuwe stappen te zetten.

Ben jij ook al zo ver? Nieuwe dingen gaan doen, een andere baan of je losmaken van verbintenissen die jou niet meer dienen. Moeilijk soms, omdat je het vertrouwde mag loslaten, leuk omdat er nieuwe dingen komen die je beter zullen dienen. Wat wil jij? Krampachtig vasthouden aan het oude of gretig graaien naar het nieuwe. Wat gaat er gebeuren?

We weten allemaal wat we willen, maar soms houdt onze omgeving ons tegen. Maar het gaat om jou, het is jouw leven en jouw toekomst. Wat wil jij? Dit is een kaart die het in jouw handen legt. Jij mag de keuze maken of je door wilt gaan op de oude weg of gaat kiezen voor een heel nieuw, nog niet begaan, pad.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.