Tot leven komen

 

“Er komt iets moois in je leven.”

Er komt iets moois in je leven

Dit is een moeilijke kaart, want simpel zeggen er komt iets moois in je leven is zo makkelijk. Want iedereen heeft wel iets moois wat in zijn leven komt. Maar ik wil anders naar de kaart kijken.

Tot leven komen, hoe doe je dat? Wat kun je zelf doen om tot leven te komen? De energie oppikken die  momenteel overvloedig aanwezig is en daarmee gaan werken. Jezelf opwerken naar een hogere frequentie en dan van daaruit verder werken aan jezelf. Want als jij naar een hogere frequentie gaat en iedereen die met jou meegaat naar die frequentie, dan komt er heel veel tot leven. De wereld komt dan ook naar een andere trilling en we gaan echt aan de gang. Elke stap die wij nu maken, verandert de wereld.

Tot leven komen betekent niet alleen voor jezelf tot leven komen, maar ook de wereld tot leven wekken. Want dat is nu belangrijk, wij tillen de wereld hoger op. Hogere trillingsfrequenties zijn de opzet naar een betere wereld. Dus jij bent de ontbrekende schakel, ben jij bereid om de hogere frequentie te pakken en tot leven te komen? Dan ben jij één van de mensen die de wereld veranderd.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.