Tot leven komen

Tot leven komen

‘Er komt iets moois in je leven.’

Tot leven komen

Rust in je hoofd, dat zou mooi zijn, want rust in je hoofd geeft rust in je leven. Een mooi doel om naar toe te werken voor jou. Voor iedereen eigenlijk, maar de meeste mensen willen liever haast in hun leven om niet aan het leven te hoeven denken. Zij zijn op de vlucht voor het leven en als een ander dan wel voor het leven kiest, is diegene saai. Maar wie van de twee haalt het meest uit zijn leven?

Hij zal beweren dat hij dat doet, want hij leeft snel en ziet alles en doet alles. Maar diegene die voor het leven kiest, zal dieper gaan in het leven, niet oppervlakkig zijn, veel meer plezier hebben en betere vrienden. Kiezen voor het leven is kiezen voor jezelf, weten dat er een tijd komt dat je je angsten onder ogen zult moeten zien, maar ook dat relaties dieper worden. Dat de juiste mensen op jouw pad gaan komen en dat vrienden of meegroeien met jou of een andere kant op gaan. Elke keer als jij een stapje doet op jouw pad, verhoogt jouw trilling. En in die trilling pik jij weer dingen op en mensen pikken jou weer op omdat je in een hogere trilling komt. En zo ga je door.

Rust in je hoofd en hart zorgt dat er mooie dingen gebeuren in het leven, maar er is nog een belangrijk ding. Eén heel belangrijk ding, LOL. Lol in je leven is heel belangrijk, elke dag opnieuw. Vindt elke dag iets leuks om te doen, om te zien, lach ergens om. Met andere woorden, geniet van het leven en probeer niet te oordelen over anderen of, nog belangrijker, over jezelf. Dat laatste heb ik ook nog niet onder de knie, maar werk er hard aan.

Kies voor het leven en geniet ervan.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.