Thuis

Thuis

‘Je zit goed in je vel. Je voelt je thuis.’

Soms heb je dat gevoel dat je ondanks alles om je heen toch lekker in je vel zit. Wat anderen ook doen of zeggen, jij voelt je lekker. Lach op je gezicht, goed humeur en wat er ook gebeurd niets kan dat veranderen. Dat gevoel kunnen vasthouden, waar je ook bent, wat je ook doet en wat er ook gebeurd, is je thuis voelen. Gewoon ook al ben je heel ergens anders, jij voelt je goed. Dat hoeft niet persé thuis te zijn, dat kan ook ergens ver weg in een hotel of restaurant zijn. Ook al duurt het even voordat het eten komt, jij bent niet van je stuk te krijgen. Maar hoe komt dat nu? Waarom op die dag wel en op andere dagen niet?

Het gevoel wat je op dat moment hebt, heet liefde. Jij voelt de liefde van alles om je heen, de mensen, de dieren, de bomen en planten en jij straalt dat ook uit. En omdat jij dat uitstraalt, weerkaatst het terug naar jou. Jij geeft liefde en ontvangt het terug. Eigenlijk het enige wat je moet doen om dit gevoel elke dag te hebben en te houden is liefde uitstralen. Nu is dat soms wel moeilijk en halen mensen het bloed onder je nagels vandaan. Als jij probeert om liefde aan die mensen te geven en dat gevoel vast te houden, zul je zien dat mensen beginnen te aarzelen met hun gedrag en of weglopen omdat ze geen vat krijgen op je of zich verontschuldigen voor hun gedrag.

Zolang jij liefde uitstraalt zul jij goed in je vel zitten. Het is weer geen makkelijke opgave, maar wel een hele mooie. Blijf dicht bij jezelf, blijf dicht bij je hart, dan ben je altijd dicht bij de liefde en dicht bij je thuis.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.