Talisman

“Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.”

Waar we heel goed in zijn is kritisch zijn op ons zelf, we vinden onszelf nooit goed genoeg. Dat is een van de redenen dat we altijd op hetzelfde punt blijven hangen in ons leven, een cirkeltje.

Maar je hebt alles in je om succesvol te zijn en te kunnen bereiken wat je wilt. Er is maar een iemand die dat tegenhoudt en dat ben je zelf. Jij bent de enige criticaster die alles in de weg staat. En wat zou er gebeuren als je dat alles eens los zou laten, jezelf niet eens zag als criticaster maar als je grootste fan. Wat zou er dan gebeuren?

Durf eens anders te zijn, waag die grote stap eens. Probeer die les eens te leren en kijk eens wat er dan ineens allemaal kan. Kijk eens in de spiegel ’s ochtends en kijk eens naar jezelf. Geef je zelf eens een compliment, een gemeend compliment en kijk eens hoe je je dan voelt.

Leer die les, verdien die wijsheid en je zult zien dat er zomaar, ineens, dingen anders lopen op die dag. Zonder dat je je hoeft in te spannen, alleen maar door jezelf een compliment te geven en vertrouwen te hebben in jezelf. Je kunt het, want jij bent de knapste, charmantste en slimste mens, oh ja jij bent uniek.

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.