Talisman

Talisman

‘Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.’

Talisman

Wat zijn geleerde lessen? Wanneer heb je een les geleerd? Als je op school je diploma hebt gehaald, heb je dan je lessen geleerd? Of als je in het leven constant fouten hebt gemaakt en toch geslaagd bent in het leven, met vallen en opstaan dus? Als je nu eens geen fouten kan maken in je leven, als het leven nu een groot kansspel is waarbij alles afhangt van keuzes die je maakt. Elke keer opnieuw.

Stel je voor dat je in je auto zit of op je fiets en je neemt de verkeerde afslag, dat is een keuze die je hebt gemaakt. Kun je dan daarna geen keuzes meer maken? Of kies je er dan voor om zo snel mogelijk weer op de goede weg te komen? Zo is het ook in je leven. Als je de verkeerde afslag neemt, dan heb je de keuze om weer terug te gaan naar de juiste weg. Heel simpel, toch?

Door keuzes te maken in je leven leer je, elke dag opnieuw, of nog beter elke seconde opnieuw. Die vrijheid heb jij om elke dag weer te kiezen wat jij wilt of om het universum te laten bepalen wat jij gaat doen. Vraag je lichaam eens wat ze wilt, die rode jurk of die blauwe jurk, die hamburger of dat slaatje. Vraag het zonder een antwoord te verwachten, zonder verwachtingen en het antwoord komt vanzelf.

Aan jou vanaf vandaag de keuze. Blijf je rechtdoor gaan na de verkeerde afslag of ga je drie keer links of drie keer rechts om weer op de goede weg te komen? Aan jou de keuze.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.