Talisman

Talisman

‘Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.’

Talisman

Mooi he, deze kaart. Hij vertelt ons dat we eens moeten stoppen met zoeken buiten onszelf en gaan zoeken binnen onszelf. We hebben alles al en we kunnen alles al. Ja, er zijn zat leraren op deze wereld die jou en mij dingen willen leren. En we maken graag gebruik van ze, ik ook. Maar eigenlijk is dat nergens voor nodig, want we weten alles al.

Klinkt vreemd toch, we weten alles al. Het probleem zit hem alleen in het feit dat we het ons niet herinneren dat we het weten. Dus we kunnen de leraar ook zien als iemand die ons helpt herinneren wat we al wisten. We zien vaak dingen of we horen dingen en dan hebben we zoiets van, dat wist ik al of dat heb ik al gezien, niets nieuws. Terwijl anderen om je heen heel verbaasd staan te kijken naar dat nieuwe ding.

Herinneren, al de lessen die wij in het verleden hebben geleerd, in dit en andere levens, zijn allemaal opgeslagen in onze ziel. Dat we in dit leven misschien weer dezelfde fouten maken, en sommige wel meerdere keren, komt omdat we de les nog niet geleerd hebben. Zodra we door hebben dat het een les was en we zien ook de oplossing, dan hebben we weer een stuk wijsheid gekregen en kunnen we verder. En die les draagt ook weer bij aan ons succes. Wees niet bang om fouten te maken, dat mag, daar leer je van. Mensen die nooit fouten maken bestaan niet. Ze doen net alsof. Niemand is perfect, jij dus ook niet, en dat geeft niets.

In Liefde en Licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.