Talisman

Talisman

‘Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.’

Talisman

Wat is een talisman? Een talisman is iets, waarvan de drager denkt dat het geluk brengt of bescherming biedt. Daarom draag je een talisman. Maar waarom draag je een talisman? Nu mag ik deze vraag niet stellen, want waarom-vragen mogen niet. Maar soms vraag ik me af waarom je ze draagt.

Wij hebben allemaal alle wijsheid in ons. Van voor onze geboorte en tot verder na onze dood, eigenlijk gaat het nooit weg, er komt alleen maar bij. Het probleem zit hem in het feit dat wij niet weten of ons herinneren dat wij al die wijsheid hebben. We moeten het ons dus alleen herinneren, dat zijn de lessen die wij hier op aarde krijgen, niet om iets te leren, maar om ons te herinneren aan de wijsheid die wij bij ons dragen, die wij al eeuwen bij ons dragen. Dus de titelregel is een hele mooie, je hebt alles al wat je nodig hebt om succes te hebben. Alles.

We hebben ook alles in ons om gelukkig te zijn of beschermd te zijn. Alleen laat ons ego ons afdwalen van onze ware gevoelens en laat hij je denken dat we onbeschermd zijn. Wanneer wij ons herinneren dat onze gevoelens de ware stem zijn en de ego een fictieve stem die ons op een dwaalspoor zet, dan zitten we dicht tegen het herinneren aan. En dan weten we ook weer hoe we onszelf mogen beschermen. Maar het moeilijkste nu is het niet meer luisteren naar je ego.

In Liefde en Licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.